Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Ґендерний підхід в соціології, філософії та психології
L_u_c_k_yДата: П`ятниця, 22.05.2009, 16:42 | Повідомлення # 16
Сержант
Група: Модератори
Репутація: 1
Статус: Offline
На мій погляд, не потрібно створювати комітети для підтримки дінок-студенток, а слід дати можливість жінкам приймати участь в органах самоврядування (як студентських, так і інших) на рівних умовах з чоловіками. Не потрібно жінкам зовсім обмежувати дії, тоді вони не будуть агресивно налаштованими феміністками! smile

mirkaДата: П`ятниця, 22.05.2009, 16:45 | Повідомлення # 17
Лейтенант
Репутація: 3
ОленО, Ви сама собі заперечуєте, ставлячи таке питання))))
ми, жінки, хочемо бути лише РІВНИМИ!.. не відмовляємось від чоловіків, захисту їх, турботи, їхніх думок та такого іншого.. Просто прагнемо до рівності в правах.. Навіть візьміть до уваги ту саму політику! жінки-лише одиниці пробиваються до вищих посад. І тих, чоловіки-політики, сприймають не дуже охоче і не довіряють їхнім думкам і рішенням..
Патріархат, дідька лисого!!..)))
пробачте за лайку, але це так і є....

ПерсикДата: П`ятниця, 22.05.2009, 16:46 | Повідомлення # 18
персик
Група: Адміністратори
Репутація: 6
Я мала на увазі, що в аспірантурі перевагу віддають чоловікам, бо воне "не вагітніють", хлопцям ставлять кращі оцінки, бо "їх менше і ображати не можна", а тому було б доцільна рівність

Персик

littleSuNNyДата: П`ятниця, 22.05.2009, 16:55 | Повідомлення # 19
Сержант
Звичайно!!! тут не є доцільним надавати пільги чоловікам лише чернез те, що вони чоловічої статі! у цьому аспекті рівність має бути, у студентському середовищи ми иперш за все не чоловіки і жінки, а СТУДЕНТИ, рівні за своїми правами! і через те, що їх меньше іх не не можна ображати)) все треба робити досить чесно, відверто і на одному рівні! треба більше враховувати особисте ставлення людини, як студента до навчання, до студентського самоврядування тощо...

До речі, Ельміро) ви починаєте вживати лайливі слова))))) ви мені щось феміністку нагадуєте)))))( якщо притримуватись думки Р. Лакофф) що скажете?))))

L_u_c_k_yДата: П`ятниця, 22.05.2009, 16:55 | Повідомлення # 20
Сержант
Я не проти рівності!
Я проти того, коли жінки перегинають цю рівність! Тоді ви втрачають свою жіночність!

Те, що жінки вагітніють, цілком природньо! Тому можна зрозуміти такі аргументи, але тільки в незначній мірі. Після того, як жінка виконала свій обов`язок (стала матір`ю), вона повинна мати право на продовження діяльності, яку вела до цього. Працювати далі або повністю присвятити себе вихованню дітей - це особистий вибір кожної жінки!

Я за те, щоб жінка мала цей ВИБІР (ця позиція, на мій погляд, є "золотою серединою")!

ПерсикДата: П`ятниця, 22.05.2009, 16:59 | Повідомлення # 21
персик
А чому це ОБОВ'ЯЗОК?????????????

Персик

L_u_c_k_yДата: П`ятниця, 22.05.2009, 16:59 | Повідомлення # 22
Сержант
А в політиці так мало жінок тому, що більшість діє під впливом емоцій!!! А жінки, які "пробиваються" дуже високо, ті, на мій погляд, рідко залишаються справжніми ЖІНКАМИ, а стають більш холодними, жорстокими, подібними до чоловіків.

ПерсикДата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:01 | Повідомлення # 23
персик
Як Ви ставитесь до висловлювання про те, що "чоловік - це дитина, чим старше він стає, тим дорожчими є його іграшки?

Персик

mirkaДата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:02 | Повідомлення # 24
Лейтенант
я не притримуюсь його думки))))
якщо ви прослідкуєте мої думки на цьому форумі, то ви зрозумієте, що я за рівністьміж чоловіками і жінками і в жодному разі не виступаю агресивно проти чоловіків)))
я не феменістка, але, якщо й далі чоловіки будуть дотримуватись такого відношення до жінок-дуже можливо, що я буду нею)))))
І в цьому, НадійкО, нічого поганого немає))))
не треба перебільшувати і драматизувати)))
я вже зрозуміла, що ви адвокат чоловіків сьогодні і захищаєте, бідолашних, як можете))))) я їх не з,їм)))

L_u_c_k_yДата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:05 | Повідомлення # 25
Сержант
Обов`язок, тому що тільки жінки мають можливість народжувати! І взагалі, якщо жінки почнуть активну діяльність, то перестануть народжувати, а це, в свою чергу, призведе до зменшення кількості людей на планеті (як жінок, так і чоловіків! biggrin ). А це вже може привести до того, що люди просто "вимруть"... тоді ніхто не буде сперечатися про те, хто повинен мати більше прав і хто головніше! smile

littleSuNNyДата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:09 | Повідомлення # 26
Сержант
Що до рівності! У кожного представника сильної чи слабкої статі( виникає питання, хто є хто?) є своє і має бути своє місце у суспільстві! Я не захищаю чоловічу стать, не стою на боці жінок! у всьому має бути гармонія! у взаємовідносинах та у так званій рівності)

що до цього висловлювання "чоловік - це дитина, чим старше він стає, тим дорожчими є його іграшки?"....Я б хотіла зазначити, що це - помилка багатоьх жінок, які самі сприймають чоловіків, як дітей!!! і опікають іх, як дітей, і турбуються.....але ж ми говоримо про рівність....питання, знов ж таки подвійне...якщо ми рівні, то і турбота має бути однаковою...?! не зовсім правильно, чи не так??? адже, здавна ми звикли, що чоловік має піклуватися про жінку, оберігати її.....

mirkaДата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:13 | Повідомлення # 27
Лейтенант
L_u_c_k_y, не забувайте про те, що чоловіки не стоять в науці на одному місці...
Всі ці спроби клонування.. це ж не просто так.. Як ви вважаєте*? Чи не є це спробою замінити жінок*?
те ж саме можна сказати й про жінок, які за допомогою лікарів та без чоловіків можуть завагітнити... Що ви скажете на це*?

L_u_c_k_yДата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:15 | Повідомлення # 28
Сержант
Персик, я частково погоджуюсь із цим висловлюванням!
З одного боку, все саме так і є: чоловіки ніколи не проти погратися, незалежно від їхнього віку. Але, з іншого боку, чоловікам нерідко доводиться приймати досить складні рішення (взяти хоча б те саме ОДРУЖЕННЯ... ви уявляєте собі, який це ВЧИНОК для чоловіка??? Геройський!!! Нажаль, таких героїв стає все менше, але це вже пов`язано з гіперактивністю жінок, які просто лякають чоловіків своїм напором). Саме тоді, коли чоловік здатен самостійно приймати складні рішення, тоді він перестає бути дитиною, бо готовий взяти всю відповідальність за свої вчинки! smile

L_u_c_k_yДата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:18 | Повідомлення # 29
Сержант
На все це я скажу, що вищезазначене вами є НЕПРИРОДНЬО!!! smile
А до чого призведе ця "холодна війна двох статей" - можемо тільки уявляти... smile

ПерсикДата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:20 | Повідомлення # 30
персик
Жінка мусить бути сильною, хоч деколи хочеться бути слабкою, але на жаль чоловіки не сприймають нас як слабких істот. І за статистикою переважна більшість жінок є ініціатором ОДРУЖЕНЬ на сьогодні

Персик

• Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук: