Ґендерний підхід в соціології, філософії та психології
|
|
Tania | Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:22 | Повідомлення # 31 |
Лейтенант
Група: Модератори
Статус: Offline
| На жаль , більшість чоловіків пасують перед обставинами і одружуються лише тоді, коли іншого виходу вже немає.....
"У кожного свої зорі" (А. Сент-Екзюпері)
|
|
| |
mirka | Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:23 | Повідомлення # 32 |
Лейтенант
| це не природнь, ОленО, але ви самі казали про те, що активність жінок призведе до зупинки народження людей, то чоловіки просто знайдуть альтернативу-клонування. І вже буде не так важливо-це природньо чи ні...)))))))))))))))))))))))
|
|
| |
littleSuNNy | Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:26 | Повідомлення # 33 |
 Сержант
| вибачте, але що означає "немає вибору"???? чии хтось змушує чи силою примусу одягає обручку їм на палець? просто, можливо, часто зустрічаються люди(як чоловіки, так і жінки) що не усвідомлюють усієї відповідальності цього вчинку!!!
|
|
| |
mirka | Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:29 | Повідомлення # 34 |
Лейтенант
| дякуємо за цікаве обговорення))) дуже приємно було вислухати ваші думки з цього приводу та ознайомитись з вашими статтями))) Якщо ви бажаєте обговорити ще якісь питання-можете залишити тут-ми завітаємо і відповімо вам чи пишіть в особові повідомлення))))
|
|
| |
littleSuNNy | Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:30 | Повідомлення # 35 |
 Сержант
| Приємно бачити, що створена нами тема стала гарячою, і викликала стільки суперечностей і розбігу думок!!!! ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!!!! ДЯКУЮ!
|
|
| |
Tania | Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 17:31 | Повідомлення # 36 |
Лейтенант
| Бувають такі ситуації, коли все - таки чоловік змушений одружитись (наприклад, небажана вагітність, а дівчина не хоче робити аборт) Що в такому випадку робити чоловікові? Одружуватись, чи залишити дитину байстрюком?
|
|
| |
Aleksa | Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 22:29 | Повідомлення # 37 |
Рядовий
Група: Користувачі
| Можна підтримувати дитину, чоловік має завжди відповідати за свої вчинки, і не зв'язуючи себе одруженням, якщо немає такого бажання.
|
|
| |
Tania | Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 22:43 | Повідомлення # 38 |
Лейтенант
| У вас (чоловіків) є дивовижна здатність спрощувати такі складні речі.... А про дівчину Ви подумали, що робити їй в такій ситуації?
|
|
| |
mirka | Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 22:47 | Повідомлення # 39 |
Лейтенант
| Tania, щоб уникнути такої вагітності існує маса засобів застереження і про них, в першу чергу, має пам,ятати саме чоловіки (дівчата також). А та ситуація, про яку Ви кажете, що чоловік змушений одружитись, то це випадки необережності з обох сторін. І ваше висловлювання щодо того, що чоловіки пасують перед обставинами, то це можливо просто бажання спочатку бути забезпеченим, щоб створити сім,ю матеріально забезпечену.. А якщо вже задуматись й оглянути випадки, які дуже часто трапляються, то саме жінки, щоб прив,язати до себе чоловіка-вагітнюють... Тому сказати чітко й твердо-хто є жертвою в таких ситуаціях--дуже складно. На мій погляд..
|
|
| |
mirka | Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 22:50 | Повідомлення # 40 |
Лейтенант
| Tania, пробачте, але дівчина має думати про наслідки, перш ніж вступати у взаємини поза шлюбом.. Чи не так*? Ви зараз трохи неадекватно й лише з одного боку розглядаєте це питання...
|
|
| |
Tania | Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 23:16 | Повідомлення # 41 |
Лейтенант
| Зовсім ні! Як Вам відомо, статистика показує, що більшість перших сексуальних стосунків відбувається ще до одруження. А в наш час значно побільшала кількість випадків, коли дівчата народжують дітей, а далі не знають, що з ними робити і залишають немовлят в дитбудинках (і то, це в кращому випадку). А що є цьому причиною? Чи не те, що поруч немає сильного плеча, яке б підтримало, дало опору і віру в майбутнє?
|
|
| |
mirka | Дата: П`ятниця, 22.05.2009, 23:36 | Повідомлення # 42 |
Лейтенант
| Tania, причину я написала у повідомленні #40... Ви, мабуть, не дуже уважно читали.. треба користуватися засобами, які допомогають уникнути вагітності до одруження.. І всім вони відомі. Небажана вагітність - це випадки необережності з обох сторін. а жінка, якщо й вже залишилсь без чоловіка, без цього "сильного плеча, яке б підтримало, дало опору і віру в майбутнє", без цієї безвідповідальної хм.. людини, то вона не має права залишати дитину. Навіть якщо вона залишається сама, без підтримки!!!! Те, що вона залишає дитину чи робить щось набагато гірше-каже лише про те, що вона ще гірше стає , ніж той чоловік, що відмовився від неї з дитиною!.. на таке здатні лише слабкі й жорстокі жінки. Я таких не поважаю. Якщо ж ти залишилась вже одна-виходь гідно з цієї ситуації!!!! Ти не гірша за чоловіка, в тебе є родичі, в тебе є друзі й рідні, є сама ти!!! Буде важко-працювати, виховувати дитину, вирішувати проблеми.. Але , якщо жінка пасує перед цією перспективою-вона стає в один ряд з цим хлопцем, що втік. Вона в цьому випадку також тікає від проблем, відповідальності...
|
|
| |
Tania | Дата: Субота, 23.05.2009, 10:56 | Повідомлення # 43 |
Лейтенант
| mirka!!!! Людство ще не винайшло 100% протизаплідного засобу!!! Згідно зі статистикою 2008 року презервативи захищають лише на 86-97 %, протизаплідні таблетки - 93- 98% ( та і завагітніти після них буває потім дуже важко!) Як Вам відомо, я проти статевих стосунків до одруження, але я не засуджую тих, хто не підтримується такої думки. І все ж, якщо б так сталося, що в мене народилась позашлюбна дитина, я б її ніколи не покинула. А вважала б за найбільше щастя бути мамою, але значно краще бути при цьому ще й коханою дружиною.... Я засуджую таких чоловіків, які йдуть від вагітних жінок. І засуджую жінок, які залишають своїх дітей. А ось жінок, які вагітніють щоб утримати чоловіка я взагалі не розумію! Мені дуже сподобалось Повідомлення # 15! Я погоджуюсь із L_u_c_k_y . Адже ми повинні бути рівними, а не кращими чи гіршими за чоловіків!!! Для цього ми і були створені, щоб жити в гармонії і коханні, а не виясняти, хто з нас головний!
|
|
| |
littleSuNNy | Дата: Субота, 23.05.2009, 19:00 | Повідомлення # 44 |
 Сержант
| Погоджусь!!! ми чудові, кожна стать чимось своїм!!! а рівність має бути без перебільшення! без крайнощів та фанатизу!
|
|
| |
olka | Дата: Субота, 23.05.2009, 19:32 | Повідомлення # 45 |
Рядовий
Група: Користувачі
| Мужчина... И женщина... Тонкие нити.... Случайностей нет.... И вы их не ищите... Мы будто идём по какому-то кругу - На ощупь найти так надеясь ту руку, Что ляжет в ладонь без малейших сомнений, Живём в ожидании прикосновений... Чтоб, вдрогнув однажды, очнуться от сна - Понять, что бывает зимою Весна, Что лучшая музыка - голос любимый, Что можно без слов - как волшебники-мимы - Часы напролёт говорить, говорить, И столько услышать… И столько простить... Мужчина... И женщина... Крепкие нити... Случайностей нет... Так зачем же мудрите? Зачем вы защитные строите стены - Заранее зная - не будет замены? Послушайте, страх тут совсем неуместен, Поймите, пожалуйста, как ценно быть вместе… У вас есть крыло... У кого-то второе... Сложите их вместе! Отныне вас двое... Летите! Пожалуйста, не сомневайтесь... Не бойтесь... С любимыми просто срастайтесь... Поверьте мне - вместе легко вы взлетите... Вы только не бойтесь... Вы просто любите...
Ольга
|
|
| |