Гендерні дослідження у лінгвістиці
|
|
gender-pdpu | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 11:05 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| .
|
|
| |
littleSuNNy | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 15:13 | Повідомлення # 2 |
 Сержант
Група: Модератори
| ДОБРОГО ДНЯЯ!!!
|
|
| |
L_u_c_k_y | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 15:14 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Доброго дня! Починаємо нашу інтернет-конференцію, присвячену ґендерному питанню. Бажаю всім гарного настрою та приємних вражень від спілкування. <a href=http://www.tjumen.skepter.ru/>объявления бесплатно Тюмень</a>
|
|
| |
Tania | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 15:17 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Доброго дня! Чи згодні ви здумкою Тетяни Амошулуй, що "слова-паразити чоловіки часто вживають, аби подолати мовну незграбність". (Стаття " Ненормативна лексика у мовленні сучасної жінки")?
"У кожного свої зорі" (А. Сент-Екзюпері)
Повідомлення відредагував Tania - П`ятниця, 21.05.2010, 15:17 |
|
| |
Карюн | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 15:24 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
Група: Користувачі
| Особисто я погоджуюсь. Досить часто можна почути як чоловік коли не знає що додати до сказаного, або просто не знає що сказати вживає слово-паразит
|
|
| |
littleSuNNy | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 15:26 | Повідомлення # 6 |
 Сержант
| Можна висловитись з цього питання?...я взагалі не дуже погоджуюсь з тим, „що у чоловіків словниковий запас є гірше розвинутим , ніж у жінок.... а щодо того, що хлопчики починають вживати лайливі слова, щоб подолати незграбність - не дуже з цим згодна....а як ви, Тетяна ,вважаєте, що таке мовна незграбність??
|
|
| |
littleSuNNy | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 15:29 | Повідомлення # 7 |
 Сержант
| Карюн, чи можна стверджувати це про всіх чоловіків? ми ж, мабуть, будео звертати увагу не на тих чоловіків чи хлопців, що мають невеличкий мовний запас...а про нормальних людей?...))))
|
|
| |
mirka | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 15:32 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| просто у препубертатний період починається „чоловічий протест”, який характеризується негативізмом стосовно дівчат і формуванням особливого „чоловічого”, підкреслено грубого й різкого стилю спілкування.
|
|
| |
Карюн | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 15:34 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Звичайно не про всіх, і тим більше не завжди)) все залежить від ситуації, я гадаю ,будь -який нормальний чоловік буде намагатися якомога менше використовувати слів-паразитів коли поряд дівчина, і звичайно, не можна вимагати від звичайних(та і від незвичайних:) чоловіків лише нормативної лексики і літературної мови))))
|
|
| |
littleSuNNy | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 15:39 | Повідомлення # 10 |
 Сержант
| я вважаю, що навіть якщо людина просто себе поважає, то вона не буде використовувати у своїй мові такого роду лексику. P/S/ з минулим днем народження вас)
|
|
| |
Карюн | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 15:41 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дякую за поздоровлення)) неймовірно приємно)) Ну не знаю буде чи не буде, але намагатись треба))
|
|
| |
littleSuNNy | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 15:43 | Повідомлення # 12 |
 Сержант
| звичайно ,а як ви ставитесь до гендероної педагогіки?
|
|
| |
gender-pdpu | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 15:45 | Повідомлення # 13 |
Admin
Група: Адміністратори
| Розмежуйте поняття "гендер" і "фемінізм" з точки зору лінгвістики.
|
|
| |
littleSuNNy | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 15:46 | Повідомлення # 14 |
 Сержант
| mirka, ви вважаете, що навіть через протест є нормальним використання ненормативної лексики? Власне мені здається, що людина просто в такий період не знає, як самовиразитись) і не знаходить іншого способу ,як привернути увагу до себе таким чином)
|
|
| |
Tania | Дата: П`ятниця, 21.05.2010, 15:52 | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| Quote (littleSuNNy) Можна висловитись з цього питання?...я взагалі не дуже погоджуюсь з тим, „що у чоловіків словниковий запас є гірше розвинутим , ніж у жінок.... а щодо того, що хлопчики починають вживати лайливі слова, щоб подолати незграбність - не дуже з цим згодна....а як ви, Тетяна ,вважаєте, що таке мовна незграбність?? Дякую за питання! На мою думку, мовна незграбність - це використання ненормативної лексики (або навіть слів-паразитів) у мовленні людини, не важливо чоловік це чи жінка, в момент, коли їй нічого сказати, або словниковий запас не достатній для висловлення певної думки. Хотілось би почути Вашу думку з цього приводу!
"У кожного свої зорі" (А. Сент-Екзюпері)
|
|
| |